Foredrag eller workshop

Hvis sociale medier fylder en stor del af børn og unges liv, bør de også fylder en stor del af vores daglige samtale med dem. Nogle gange er det endda en god idé at arbejde sammen om emnet fysisk eller få perspektiv på via et foredrag, hvor man kan sparre og udveksle erfaring, tvivl og idéer.

Et foredrag eller en workshop kan åbne op for dialogen og samspillet i hverdagen samt ikke mindst give et fælles udgangspunkt.Det kan både være som lærergruppe, årgang eller forvaltning.

Udover den gratis platform tilbyder vi også foredrag og workshops, hvor du kan blive klædt på til at håndtere dilemmaerne omkring børn og sociale medier. Ofte også direkte til børn og unge via foredrag og events.

Kommuner, politikere, skoleledere og forældrebestyrelser

Lærere, AKT, SSP, sundhedsplejersker, pædagoger etc.

Forældre, flere årgange eller enkelte udvalgte årgange, task force og konkrete problemløsninger

Børn og unge, flere årgange eller udvalgte årgange

Børn og forældre i samspil med workshop og opfølning

Indskoling, mellemtrin, udskoling – lærere og elever i samspil

Forældrecafé og refleksion

Kontakt for yderligere information eller inspiration: ag@nerva.dk

Andre siger:

Med sin store indsigt og store kommunikative evner, nåede Lykke Møller Kristensen igennem til sine tilhørere med den effekt, at alle blev klogere på emnet, og der blev åbnet for samtale mellem skolebørn og forældre om dette vigtige tema. Metode: Heldagsarrangement med elever og lærere 6.-9. klasse og forældre om aftenen.
Jens Rønn SørensenSognepræst i Paarup
Publikum, som i sær var sundhedsplejersker fik i sær megen ny viden, som de kan bruge i deres daglige arbejde med familier og børn. Det er meget relevant foredrag for både fagpersoner, forældre, bedsteforældre og alle andre voksne, der har med børn at gøre. Metode: Event og foredrag for sundhedsplejersker.
Karin Kjærgaard ChristensenKlinisk diætist og sygeplejerske, Nestlé Danmark
Foredraget kan og bør være obligatorisk for al skolens pædagogiske personale. Foredraget var meget mere nærværende og meget mere aktuelt end alle tror. Mange af de fremmødte kendte mere elller mindre til dele af problematikken, men alligevel var der flere ting, vi slet ikke kendte til. Metode: Foredrag for forældre og medarbejdere
Ebbe WengViceskoleinspektør, Sdr. Vang Skole